Orrefors Carat Ljusstake 2-pack

1 890,00 kr
Inkl. moms Levereras inom 1-3 dagar

Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.

Färg
Kvantitet

 

Säker betalning via Klarna samt Paypal.

 

Säker leverans med våra partners, samt avhämtning i butik.

 

14 dagars öppet köp

Likt slipade diamanter staplade på varandra glittrar dessa ljusstakar såväl tänd som släkt. Detaljer i rostfritt ger ett elegant intryck och ljusstakarna blir vackra inredningsdetaljer i ditt hem. Ljusstakarna finns i olika storlekar och bildar tillsammans en mycket harmonisk miljö.

Levereras i 2-pack.

Finns i två olika utföranden: Krom eller Mässing

Höjd:
242 mm

Längd:
0 mm

Bredd:
100 mm

Vikt:
2.10 kg

Carat är serien som med sin asymmetriska slipning speglar den moderna samtiden likaväl som nordisk romantik. Inspirationen till serien har Lena fått från juveler och ädelstenar. Lena Bergström har förnyat den slipade kristallen och skapat en serie otroligt dekorativa inredningsdetaljer som adderar glimmer och elegans till ditt hem.  

Lena Bergström är en av Sveriges mest framgångsrika och prisbelönta formgivare. Hennes kärlek till hantverk och material har resulterat i bruksglas, servisglas, textiler, belysning, och smycken alla präglade av hennes energifyllda formspråk. Hennes stil kan beskrivas som kvinnlig, manlig, mjuk, hård, modern och elegant på en och samma gång. 

6 objekt

Särskilda referenser

ean13
6590162